Välkommen till
Sportfiskebutiken.se


Esox Research Hellhound


 


Hell Hound är ett av de mångsidigaste glidarbete på marknaden. Väldigt lättfiskat och fungerar under alla säsonger. Pris: 199 kr Se fler färger


Buster Jerk Kampanjpris!  

 
Kampanjpris 99 kr!! Se fler färger

TUF-Line Duracast


TUF-Line® DuraCast vinnaren på EFFTEX-mässa år 2009. En flätad lina med ett mjukt hölje som medger långa kast och vid invevning glider tyst mot sspöringarna. Linan har en rund profil med en ridig konstruktion som eliminerar windknutar och trassel mot spötoppen. TUF-Line Duracast kombinerar de bästa egenskaper som en flätad lina och nylonlina har. Helt genialiskt!
Pris: 129 kr Se fler färger

TUF-Line XP


 
TUF-Line XP - Den mest prisvärda flätlina på marknaden! Tillverkad av Spectra® fiber med extremt nötningstålighet, hög knytstyrka och minimalt vattenuppsugning. Finns i grön, gul och vit. Numera har vi även 275 meters spolar. Vinnare i flertal amerikanska tester och Fiskejournalens test för superlinor! "When you're fishing around sharp rock and snags, your line has got to be TUF!"
Pris: 149 kr Se fler färger

Odyssey Phantom


 

Phantom är en grym glider med härliga svängningar.
Pris: 249 kr Se fler färger


No Name Havsöringsdrag

 
No Name draget har numera blivit ett populärt handgjort havsöringsdrag. Har ett effektiv och lockande rörelsemönster i vattnet och kan spinnsas in snabbt utan att börja snurra, vilket havsöringen många gånger föredrar när vattnet är något varmare. Genomgående rostfri ståltråd. Draget lackas upp till 10 ggr för maximal hållbarhet.
Se fler färger

JK-Draget

aislestyle uk
 
Handgjort drag från Finland av hög kvalitét. Svårt att få tag i men vi har tagit hem dessa för havsöringsfantaster. 
Extrapris: 99 kr
(Ord. pris: 109 kr)

Se fler färger

Gäddfeber

 
Smack i backen! I denna prisbelönta film får ni följa med Trumman och Buster till Blekingeskärgård på gäddfiske. 22 gäddor över 10 kg på tre dagar är nog ingen som hittils har lyckats med. Beställ idag och få den hem i brevlådan i morgon.
Beställ: 209:-

Prenumerera på fiske-feber


fiske-feber till riktiga sportfiskare! Prenumerera på fiske-feber med 7 utgåvor + DVD som medföljes på varje utgåva för endast 299:- (43:-/utgåva) BeställNYHET! Northland Booty Call Spinnerbait
 
Northland Booty Call är sedan länge väldig populär spinnerbait för musky och grova gäddor. Har en kropp av flashabout som glittrar något otroligt i vattnet. Spinnaren har två Mustad Ultrapoint enkelkrokar och extra grov wire som ger en stabil konstruktion som gör detta bete tåligt. Vikt: 56 gram.

Pris: 199:-  Se fler färger

Cobb's Attitude Shad


Cobb's Attitude Shad är en klassisk glider från en legendarisk betesbyggare - Jack Cobb. Glider lätt ut åt sidorna i kombination med irrationella utflykter uppåt och ned. Små försiktiga spörörelser tillsammans med korta pauser funkar bäst. Ett superbete för djup mellan 1 och 3 meter. Längd: 17 cm. Vikt: 100 gram.

Pris: 189:- Se fler färger


Location X - DVD


Inga kartor. Inga GPS-koordinater. Vi pratar om tarponfiske på fluga på hemliga vatten. Mer tänker vi inte berätta... En helt grym film i tropisk miljö!

Extrapris: 199:-
(Ord. pris: 299:-)
Se trailern!

Eldslandet DVD


Med hästar & gauchos tog vi oss till orörda fiskevatten i denna sagolikt vackra natur med exotiska djur.
Luta dig tillbaka & njut av det spännande flugfiskeäventyret på ELDSLANDET, flugfiskarens drömland...
Extrapris: 139:-
Ord. pris: 239:-

Beställ

Tiemco flugkrokar

 


Tiemco producerar några av världens bästa flugbindningskrokar på marknaden idag. Vad du än söker för krok, om det är hullinglösa småkrokar eller stora tarponkrokar, så har Tiemco det! Några modeller har den nya SP-Point vilket medger säkrare krokning. Nu går ingen fisk säker längre!
Läs mer

Foxtail Lama


 

 

Streamer (Lama) från Foxtail är ett mjukt, pulserande extra långt hår för tubflugor, gäddflugor med mera. Hårlängd: ca 14cm.
Pris:
65:- Läs mer


Wing n Flash


Ett mycket tunnt flash som används till alla sorters flugor men är mest populärt till streamers, kustflugor och lax- och havsöringsflugor. Påminner om Angelhair men fylligare, starkare och mjukare och hindrar inte vingens rörelse i vattnet som andra material gör. Fiberna är 20-25 cm långa. Pris: 39:- Beställ© Copyright Sportfiskebutiken.se
Webmaster: Quincy Wu

Sportfiskebutiken Ingarö - Vision Flyfishing - Vision Extreme -Vision GTFour - FishCat4 - Loop - Guideline - G Loomis
- Jerkbait - The Pig suspender - Pig Jr - Skitmört - Buster Jerk - Belly Buster - Ghost tail - ACE Sweet Shad 66
- Helltail- Zam Z - Bulldawg - Ghosttail - Salmo Slider - Salmo Warrior - Salmo Fatso - Fulling Mill - Tiemco - Gamakatsu 
- HS Import - Hi level - Harvest - Slider Jerk - Relax jigg - Tiemco - Gamakatsu - RiverRun Manta - Phantom
- Owner hooks - Gäddfeber - Edgeflyfishing - fiske.nu - fiskesnack - Luddedrag - Ludde drag - Ludde Extreme -
- Guideserien - Runis - SFB Trutta - Kroka - Lacka - Lillskiten - Häxan - Heksen - Grizzly Coast - Ismo Zalza - BFT
- Boxer - Big Bandit - Polaroid Hardcore - Magic Head - Permaflote - Glacier Glove - Piketime - Zalt - Zam - Papegoj
- Esox Research Hell hound - Hellhound - havsöring - fiske feber -